ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τον πλησιάζεις και σε… πιάνει δέος! Ένας αγαθός γίγαντας που “σκιάζει” τους αντιπάλους του όποτε πλησιάζουν στο καλάθι και που σκορπά τον τρόπο στα Final 4 της Euroleague. Έντι Ταβάρες! Το όνομά του απασχόλησε τα πιο τρελά μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Παναθηναϊκό AKTOR (αν και η παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει να έχει οριστικοποιηθεί), αλλά προς το παρόν φαντάζει ως το μεγαλύτερο εμπόδιο του "τριφυλλιού" στο δρόμο προς το έβδομο αστέρι. 

Τα κατορθώματα του Ταβάρες απέναντι στον Ολυμπιακό και ενόψει... Παναθηναϊκού AKTOR

Όπως συνέβη και πέρσι στο Κάουνας (όταν κυριάρχησε απέναντι στους ψηλούς της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, υπερασπιζόμενος ολομόναχος τη ρακέτα της Ρεάλ καθώς δεν είχαν αγωνιστεί στη Λιθουανία, ούτε ο Πουαριέ, ούτε ο Γιαμπουσέλε) έτσι και φέτος στο Βερολίνο εξουδετέρωσε όλη την πανίσχυρη front line των “ερυθρόλευκων” περιορίζοντας την τριπλέτα Φαλ – Μιλουτίνοφ – Ράιτ σε παραγωγικότητα… 2 πόντων!

Πλέον ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ετοιμάζεται για τη μονομαχία του με τον Ματίας Λεσόρ, εκφράζει στην κάμερα του parapolitika.gr την απεριόριστο θαυμασμό του για την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR και ετοιμάζεται για μια πολύ σκληρή “μάχη” με τους “πράσινους”. Δείτε τις δηλώσεις του:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1iki3eouash)