ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του 
Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν τη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Euroleague. Η άμυνα των "πρασίνων" ήταν από... ατσάλι με αποτέλεσμα να κρατήσουν την τούρκικη ομάδα μόλις στους 57(!) πόντους. 

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε... ρουά ματ στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οδήγησε το "τριφύλλι" στον όγδοο τελικό της ιστορίας του, 13 χρόνια μετά το έκτο αστέρι που... ράφτηκε στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από τη πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης σε αντίθεση με την Φενέρ έκανε το ιδανικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό σκοράροντας 56(!) πόντους με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας. Παρά την αντεπίθεση των "ερυθρολεύκων" στο δεύτερο μέρος οι Μαδριλένοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρόκριση για τον τελικό της Euroleague.

Η αρμάδα του Τσους Ματέο θέλει να κάνει το back to back στα τρόπαια και να σπάσει την... κατάρα που λέει πως όποιος τερματίζει πρώτος στη νέα λίγκα της Euroleague στη κανονική διάρκεια, δεν κατακτάει τελικά την κούπα

Από πλευράς "πρασίνων" θα δώσουν το παρών οι Εργκίν Αταμάν και Ματίας Λεσόρ, ενώ από τους Μαδριλένους θα βρίσκονται στη συνέντευξη τύπου οι Τσους Ματέο και Ντζάναν Μούσα.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του τελικού

Turkish Airlines EuroLeague Final Four Championship Game Press Conference