ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι ο παίκτης που έβαλε για πρώτη φορά 50 πόντους στην ιστορία της Euroleague όντας παράλληλα μέλος της κορυφαίας πεντάδας στην κανονική διάρκεια, δεν παρακολουθεί αγώνες της διοργάνωσης που παίζει; Κι όμως! Ο "bomber" της Φενέρμπαχτσε, Νάιτζελ Χέιζ - Ντέιβις σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην κάμερα του parapolitika.gr τόνισε ότι δεν τον νοιάζει ο τελικός του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ Μαδρίτης μιας και δεν... βλέπει τα παιχνίδια!

Ο Χέιζ - Ντέιβις δεν... νοιάζεται για τον τελικό αφού δεν βλέπει Euroleague

Ο Νάιτζελ Χέις - Ντέιβις έχει κάνει πράγματα και... θαύματα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα την 50αρα που σημείωσε στο προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου όπου έκανε το ευρωπαϊκό μπάσκετ να... παραμιλά! Τα parapolitika.gr που βρέθηκαν στην προπόνηση των Τούρκων, πήραν αποκλειστικές δηλώσεις από τον Αμερικανό αστέρα που χάρισε μια αν μη τι άλλο επική ατάκα.

Όπως δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν παρακολουθεί ως τηλεθεατής αγώνες της Euroleague. Σε ότι αφορά τον ημιτελικό με το "τριφύλλι" το οποίο υπέταξε την Φενέρ, ο Χέις - Ντέιβις στάθηκε στο καταστροφικό ξεκίνημα της ομάδας του και στο 12-0 σερί των "πράσινων", συνέκρινε τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR με τη σειρά των playoffs με την Μονακό όπου και εκεί η Φενέρ είχε νεκρά διαστήματα υποστηρίζοντας ότι η διαφορά στα playoffs είναι ότι μπορούν να διορθωθούν τα λάθη σε αντίθεση με τα ματς ζωής και... θανάτου που δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1iv9xrn4n95)