Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο και οι οπαδοί των "πρασίνων" ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου. Αυτό όμως που περιμένουν είναι η επιστροφή των... ηρώων στην Ελλάδα για να δεχθούν την αποθέωση.

Στις 13.30 το μεσημέρι η άφιξη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ελλάδα

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φέρεται πως κράτησε το καλύτερο για το τέλος της Euroleague. Η απίστευτη άμυνα του "τριφυλλιού" στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν - αν εξαιρέσουμε την πρώτη περίοδο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης - ήταν εκείνη που του έδωσε την έβδομη Euroleague της ιστορίας του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν βγει στους δρόμους και πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα για να τους αποθεώσουν.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας των "πρασίνων" οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένονται στην Ελλάδα και το "Ελευθέριος Βενιζέλος" επρόκειτο να επιστρέψουν στις 11 το πρωί με τον Κώστα Σλούκα να τους προσκαλεί στο αεροδρόμιο, αλλά τελικά έγινε γνωστό ότι η άφιξη θα πραγματοποιηθεί δύο ώρες αργότερα στις 13.30 το μεσημέρι. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να μεταβεί η αποστολή απ' ευθείας στο ΟΑΚΑ για να διοργανωθεί κι εκεί φιέστα υποδοχής!