Η μεταγραφή του Ροντινέι από την Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό είναι μία από τις πιο επιτυχημένες των "ερυθρολεύκων" τα τελευταία χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μπακ από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δίνει τα πάντα για την ομάδα με την αυταπάρνηση του να ξεχωρίζει.

Η ανάρτηση του Ροντινέι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις... ενέσεις πριν τους αγώνες

Ο Ροντινέι δεν έγινε τυχαίο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αρχηγός του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων" να αναγνωρίζουν την αξία του Βραζιλιάνου μπακ σε κάθε αγώνα παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις για 1,5 χρόνο.

Ο "Ρόντι" εχει δείξει μάλιστα και την αγάπη του για την ελληνική γλώσσα, την οποία χρησιμοποίησε στην ανάρτηση του στα social media όπου ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών για τη στήριξη τους, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως χρειάστηκε αρκετές φορές να παίξει με ενέσεις στους αγώνες.

"Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο.

Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά. Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί.

Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ! Σεβασμός στον Θρύλο!"