Μονόπρακτο υπεράνω πάσης φαντασίας έπαιξε οπαδός του Ολυμπιακού στη φάση του γκολ του Αγιούμπ ελ Κααμπί επί της Φιορεντίνα, στον τελικό του Conference League. Όταν οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν την μπάλα στο τρανζίσιον ξεκίνησε να χοροπηδάει, ενώ αφού η μπαλιά του Όρτα δεν πέρασε, εκτόξευσε ένα σκαμπό σε πλεξιγκλάς. Όταν ο Κααμπί έκανε την επαφή στη σέντρα του Έσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έτρεξε κατευθείαν πάνω σε ένα ράφι με πατατάκια. 

Έστριψε, πήρε τη σημαία του Ολυμπιακού και ξεκίνησε να τρέχει μέσα στο συγκρότημα που βρισκόταν. Πέρασε κατά μήκος την πισίνα και βγήκε στο δρόμο, όπου συνέχισε το τρέξιμο με όλη τη δύναμή του. Έπειτα, βρέθηκε μέσα στην πισίνα. 

Η πλάκα, βέβαια, είναι ότι το γκολ δεν μέτρησε κατευθείαν. Ο φίλος του Ολυμπιακού πανηγύριζε πλήρως αλλόφρων ενώ ο VAR ήλεγχε αν ο Μαροκινός επιθετικός της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ακάλυπτος. 




Ολυμπιακός: Στον Παρθενώνα με το μετάλλιο και τη σημαία ο Ποντένσε



Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε ριπόστ το βίντεο. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, έκανε και δική του ανάρτηση, που τον δείχνει στον Παρθενώνα, έχοντας το μετάλλιο και τη σημαία του Ολυμπιακού. Ο Ποντένσε έγραψε στη λεζάντα: "Ναι, δεν κουράζομαι με αυτό".



View this post on Instagram

A post shared by Daniel Podence (@podence)