Ο Παναθηναϊκός AKTOR μείωσε σε 2-1 στις νίκες αναφορικά με την τελική σειρά της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα πάει για μια ακόμα μάχη την Τετάρτη (12/6) στο ΣΕΦ.

Οι διαιτητές κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα διάφορα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Όπως τα νερά που πετάχτηκαν στους διατητές αλλά κι ένα αντικείμενο.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου έγινε ρίψη μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα ενός στομίου από ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Τονίζεται ότι 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 3ης περιόδου ακούστηκε υβριστικό σύνθημα (κατά του Σωκράτη Κόκκαλη). Και για τα δύο παραπάνω γεγονότα υπήρξε ανακοίνωση-προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Σημειώνεται στο φύλλο αγώνα ότι... "κατά την αναχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος του Παναθηναϊκού έριξε πάνω τους νερό".

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί, φυσικά, από τους δικαστές και τη ΔΕΑΒ και μένει πλέον να δούμε την τιμωρία -αν φυσικά υπάρξει- που θα επιβληθεί στους "πράσινους". και πότε.

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί από τους δικαστές και τη ΔΕΑΒ και ο ΠΑΟ κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία έδρας, όπως έχει συμβεί με άλλες ομάδες φέτος σε παρόμοιες περιπτώσεις (βλέπε ΑΕΚ).


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wm2aip7kzl)