Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε μια σούπερ σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι και φέτος κατακτώντας την Premier League. Μπορεί να μην εκπληρώθηκε ο στόχος του Champions League, αλλά και πάλι είναι πέτυχημένη σεζόν. Μάλιστα είναι σε διακοπές και δεν φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός πως η Εθνική Νορβηγίας δεν μετέχει στο Euro 2024.

Πιο συγκεκριμένα ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην Ίμπιζα και διασκεδάζει στους τρελούς ρυθμούς της.

Ο Ángel Sánchez DJ μοιράστηκε στα stories του Instagram μερικά βίντεο του Χάαλαντ να απολαμβάνει ένα πάρτι στην Ίμπιζα, όπου... τολμά να κάνει τα πρώτα του βήματα ως DJ.



Ο Νορβηγός στράικερ όπως φαίνεται και στα βίντεο πέρασε υπέροχα στο πάρτι της Ίμπιζα, χορεύοντας μάλιστα στο ρυθμό του Billie Jean του Michael Jackson.


Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε ένα πουκάμισο Louis Vuitton 'Monogram' αξίας άνω των 2.600 ευρώ που σχολιάστηκε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ακριβή του αμφίεση δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι κερδίζει 900.000 ευρώ την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League.



Επιπλέον, ο Χάαλαντ εθεάθη να συνομιλεί με άλλους στο deck του DJ και να ξεσηκώνει το πλήθος, που είχε την προσοχή του πάνω του. Η βραδινή έξοδος του νεαρού αστέρα στην Ίμπιζα έρχεται λίγες μέρες αφότου σημείωσε χατ-τρικ για τη Νορβηγία στο φιλικό της με το Κόσοβο.