Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Μαυροβούνιο τεχνικό.

Το κλίμα εναντίον του έμπειρου προπονητή ήταν βαρύ εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του απέφευγαν να προχωρήσουν στην απομάκρυνσή του λόγω των υποχρεώσεων που είχε η ομάδα στην Ευρωλίγκα. Από τη στιγμή που αποκλείστηκε και η εικόνα της ομάδας δε βελτιώθηκε ούτε στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, το «διαζύγιο» μαζί του ήταν αναπόφευκτο.

Μέχρι νεοτέρας στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος.»