Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4, Super League: Είδε… αστεράκια στον δρόμο της παραμονής (Βίντεο)
Δυσκολεύει η κατάσταση για τα λιοντάρια
Ο Ατρόμητος έκοψε τα φτερά στον Πανσερραϊκό, τον κέρδισε με 0-4 εκτός έδρας και τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό απο την Super League.
Υπερηχητικός ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο
Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στο ματς κατάφερε να και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6΄με τον Μίχορλ, ο οποίος μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Πανσερραϊκού βρέθηκε μπροστά στο τέρμα δίχως τερματοφύλακα και με ένα απλό πλασέ έκανε το 1-0. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν, με τον ίδιο ρυθμό, βρληκαν φάση στην ανοιχτή άμυνα του της ομάδας των Σερρών και πολύ γρήγορα κατάφερνα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Μακάνα Μπακού στο 31΄, αλλά και τον Πνευμονίδη στο 36΄, ο οποίος έβαλε μια πραγματική γκολάρα με ένα υπέροχο πλασέ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκόρ στο (3-0).
Πίεσε ο Πανσερραϊκός αλλά ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρήκαν μια καλή φάση στο 48΄ με τον Δοϊρανλή ο οποίος έστειλε απείλησε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε αουτ.
Οι Σερραίοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν πραγματικά. Ο Ατρόμητος έδωσε χώρους στα λιοντάρια, αυτά ανοίχτηκαν, αλλά πολύ γρήγορα το πλήρωσαν στο ανοιχτό γήπεδο, αφού ο Μπάκου μετά από μακριά μπαλιά, κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και έγραψε το 0-4. Το μόνο που κατάφερε ο Πανσερραϊκός ήταν να μειώσει με τον Ριέρα με πλασέ απο κοντά στο 81ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε με το σκορ στο (0-4), με τους Περιστεριώτες να μην απειλούνται σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
En