Σημαντικό πλήγμα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ασράφ Χακίμι αναμένεται να χάσει τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου που θα γίνει την Τετάρτη (6/5) στο "Αλιάντς Αρίνα", στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League, όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Διαβάστε: Μιχαΐλο Μούντρικ: Τιμωρήθηκε από την FA για τέσσερα χρόνια - Πάει στο CAS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου ο Μαροκινός μπακ υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα χάσει το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βινσέντ Κομπανί. Αλλά ένα μεγάλο μέρος των παιχνιδιών που έχουν να δώσουν ως το τέλος της σεζόν οι Παριζιάνοι.

Ο Ασράφ Χακίμι είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό μπακ για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο έμπειρος αμυντικός είναι από εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν σε παραπάνω από μία θέσεις το σύνολο του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει πολλάκις πόσο πολύ τον εμπιστεύεται. Ο Ασράφ Χακίμι είναι ένας μπακ που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό.

Γι' αυτό και η απουσία του, ενόψει της ρεβάνς είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου έχει εξτρέμ με την ποιότητα, όπως είναι ο Λουίς Ντίας και ο Μάικλ Ολίσε.