Bundesliga: Έσωσε την παρτίδα στην εκπνοή η Μπάγερν, διατηρήθηκε στην τετράδα η Στουτγκάρδη
Έκλεψε την ισοπαλία η Μπάγερν
Η Μπάγεν Μονάχου, έχοντας το μυαλό στην ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, έμεινε στην ισοπαλία με την Χάιντενχάιμ (3-3) την ίδια ώρα που η Στουτγκάρδη ήρθε και αυτή ισόπαλη στην έδρα της Χόφενχάιμ και παρέμεινε για την ώρα στην 4η θέση της Bundesliga.
Γεμάτο γκολ και θέαμα ήταν το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga, με την Μπάγερν να γλιτώνει στις καθυστερήσεις το κάζο από την Χάιντενχαϊμ (3-3), λίγες ημέρες πριν από την ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ την ίδια ώρα η Στουτγκάρδη ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Χόφενχαϊμ επίσης με 3-3 διατηρώντας για την ώρα το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στο επόμενο Champions League.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, το Αμβούργο πήρε μεγάλο διπλό με 1-2 στην έδρα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ουνιόν Βερολίνου και Κολωνία έμειναν ισόπαλες στο 2-2, με την Άουγκσμπουργκ να πανηγυρίζει και αυτή διπλό με 1-3 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.
Bundesliga: Ο Ολίσε γλίτωσε από την ήττα την Μπάγερν
Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γερμανία, ήταν εμφανές πως είχε το μυαλό της στο ερχόμενο παιχνίδι για τα ημιτελικά του UEFA Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 απέναντι στην Χάιντεχαϊμ με γκολ των Ζιβζιβάντε και Ντίνκι. Ο Γκορέτσκα με δύο προσωπικά του τέρματα έφερε το ματς στα ίσα, όμως ο Ζιβζιβάτσε έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 90+10, ήρθε ο Ολίσε για να διασώσει τους Βαυαρούς και να τους γλιτώσει από την δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Το Αμβούργο πέτυχε σπουδαία νίκη (1-2) εκτός έδρας απέναντι στην Άϊντραχτ Φρανφκούρτης και παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Ουζούν, έκανε την ανατροπή μέσα σε οκτώ λεπτά με τέρματα των Γκρόνμπεκ και Βιεϊρά, φεύγωντας από μια δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς.
Διπλό πανηγύρισε και η Άουγκσμπουργκ, αφού κέρδισε με χαρακτηρηστική άνεση την Βέρντερ Βρέμης με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ του Κέιντ, με τον Σμιντ να μειώνει στο δεύτερο μέρος σε 1-2 και τον Γιάκιτς να διαμορφώνει το τελικό 1-3 για την μεγάλη νίκη των φιλοξενούμενων.
Η Ουνιόν Βερολίνου έμεινε ισόπαλη στην έδρα της με την Κολωνία, επιστρέφοντας από το 0-2 για να διασώσει τον βαθμό. Το σκορ για την Κολωνία άνοιξε ο Μπάτλερ στο πρώτο μέρος για να έρθει στο δεύτεορ ο Ελ Μάλα να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Όμως στο 73 ο Ροθ και στο 89 ο Μπούρτσου ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Στουτγκάρδη ήταν πολύ κοντά στο να πετάξει στα σκουπίδια την 4η θέση όμως με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό και στην έδρα της Χόφενχαϊμ και κρατάει προσωρινά το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κράμαριτς. Ο Φούχριτς ισοφάρισε σε 1-1 για να έρθει ο Τουρέ να κάνει το 2-1 σχεδόν άμεσα. Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Κράμαριτς έκανε το 3-1, με τον Ντεμίροβιτς να μειώνει σε 3-2 με γκο στο 64ο λεπτό. Στο 69' ο Καραζόρ αντίκρισε κόκκινη κάρτα και ένω όλα έμοιαζαν χαμένα για τους φιλοξενούμενους, ένα γκολ του Τόμας στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
En