Champions League πόλο: Διπλό "ραντεβού" στη Μάλτα για τον Ολυμπιακό - Το πρόγραμμα των final-4 σε άνδρες και γυναίκες
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Για πρώτη φορά στα χρονικά, τα final four ανδρών και γυναικών στο πόλο διεξάγονται παράλληλα, με τον Ολυμπιακό να δίνει "παρών" και στις δύο διοργανώσεις, κυνηγώντας τη διπλή ευρωπαϊκή κορυφή από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου.
Η European Aquatics ανακοίνωσε το πρόγραμμα των final-4 του Champions League ανδρών και γυναικών, τα οποία φέτος θα διεξαχθούν -για πρώτη φορά- παράλληλα, στη Μάλτα, από 10 έως 13 Ιουνίου.
Οι ομάδες του Ολυμπιακού, που συμμετέχουν στην τελική φάση και των δύο διοργανώσεων, θα δώσουν τους ημιτελικούς αγώνες τους στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας, οι μεν γυναίκες στις 10/6 με αντίπαλο τη Ματαρό, οι δε άνδρες στις 11/6 απέναντι στην Προ Ρέκο.
Το αναλυτικό πρόγραμμα:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6 (Ημιτελικοί)
20:00 Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Σαντ Αντρέου (Ισπανία)
22:00 Ματαρό (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6
20:00 «Μικρός» τελικός
22:00 ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ 11/6 (Ημιτελικοί)
20:00 Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
22:00 Προ Ρέκο (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6
20:00 «Μικρός» τελικός
22:00 ΤΕΛΙΚΟΣ
En