Στο ΟΑΚΑ έγινε... παρέλαση αστέρων για το Final Four της Euroleague και μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει δει ποτέ το μπάσκετ και ο ελληνικός αθλητισμός, Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ. Μάλιστα αποθεώθηκε στο "Telekom Center Athens" από τον κόσμο των "ερυθρόλευκων" που τον φώναζαν... παικταρά και ο ίδιος σχολίασε πως ήταν κάτι πολύ ωραίο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που παραχώρησε στα κανάλια της Nova έπειτα από σχετική ερώτηση.

Διαβάστε: Ο Εβάν Φουρνιέ στην κάμερα του parapolitika.gr: "Mένει ένα παιχνίδι ακόμα - Οι οπαδοί μας έπαιξαν μεγάλο ρόλο απόψε" (Βίντεο)

O Δημήτρης Διαμαντίδης δίνει φαβορί τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague

Πλήθος μπασκετικών προσωπικοτήτων έδωσαν το "παρών" στο "Telekom Center Athens" για να απολαύσουν το Final Four της Euroleague, τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε δια ζώσης τον Ολυμπιακό να κάνει επίδειξη δύναμης και να επικρατεί της περυσινής πρωταθλήτριας, Φενερμπαχτσέ, με τον θρύλο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος να δίνει τη δική του οπτική για τον πρώτο ημιτελικό και να τονίζει σε δηλώσεις του ότι οι Πειραιώτες είναι το φαβορί στον τελικό.

 Η αρχική του τοποθέτηση: "Περίμενα ένα πιο δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν σοβαρός, μετρημένος, με σωστές επιλογές. Αντίθετα, η Φενέρ δεν εμφανίστηκε καλά στο γήπεδο και δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά πάντα ένας τελικός, είναι τελικός. Στα Final Four είναι πολύ σημαντικό να ελέγχεις στα συναισθήματά σου και να είσαι συγκεντρωμένος στο τι έχεις δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες. Ο Ολυμπιακός το είχε σε μεγάλο βαθμό και δίκαια πέρασε στον τελικό".

Για την αποθέωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολίασε: "Είναι πολύ ωραίο".