Άρσεναλ, Μεταγραφές: Πήρε το πρωτάθλημα και πάει για το "μπαμ" με Μόργκαν Ρότζερς
Μεγάλη κίνηση
Η Άρσεναλ θέλει να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της ενίσχυση με μία πολύ σημαντική μεταγραφή: αυτή του Μόργκαν Ρότζερς από την Άστον Βίλα. Μία κίνηση που μπορεί να της στοιχίσει ακριβά.
Η Άρσεναλ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στην Αγγλία, μετά από 22 χρόνια. Ωστόσο, ο στόχος της δεν ήταν μόνο να φτάσει στην κορυφή. Αλλά να παραμείνει σε αυτή για όσο πιο πολύ γίνεται. Γι' αυτό τον λόγο και οι Λονδρέζοι στις μεταγραφές τους θέλουν να φανούν αντάξιοι του τίτλου τους, με αποτέλεσμα να... φορτσάρουν για τον Μόργκαν Ρότζερς.
Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "TalkSports' ο Άγγλος εξτρέμ όχι μόνο αρέσει πολύ στους Λονδρέζους. Αλλά αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή τους, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος έχει να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο εξτρέμ. Εκείνος τη σεζόν που πέρασε ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Άστον Βίλα. Αν και οι εμφανίσεις του κατά καιρούς δεν ήταν και οι πιο σταθερές. Παρόλα αυτά η Άρσεναλ θα κινηθεί για την αγορά του.
🚨🚨| BREAKING: Arsenal are preparing to intensify their pursuit of Morgan Rogers, with Mikel Arteta personally driving the move. Initial discussions with the player’s representatives are believed to have already taken place.
— Goals Side (@goalsside) May 26, 2026
Aston Villa reportedly value Rogers at no less than… pic.twitter.com/Sp3KbpsRej
Άρσεναλ, Μεταγραφές: Τόσα πρέπει να δώσει αν θέλει να φέρει στο Βόρειο Λονδίνο τον Μόργκαν Ρότζερς
Η περίπτωση του Μόργκαν Ρότζερς δεν είναι εύκολη. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι απλή για την Άρσεναλ. Μιας και δεν αποκλείεται, πέρα από εκείνη και άλλες ομάδες της Premier League να κινηθούν για την αγορά του. Μιας και είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει πολλάκις ότι όχι μόνο μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Αλλά έχει το ταλέντο και τα φόντα, ώστε να κάνει τη διαφορά.
Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε η Άστον Βίλα για να τον πουλήσει θέλει παραπάνω από 80 εκατομμύρια λίρες για να υπάρχει μία... βάση στις διαπραγματεύσεις. Για την ώρα, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ή δεδομένο με το "TalkSport" να κάνει λόγο ότι οι δύο πλευρές (εκείνη του παίκτη και με αυτή της Άρσεναλ) όχι μόνο έχουν ξεκινήσει επαφές. Αλλά είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να φέρουν προ... τετελεσμένου τη διοίκηση της Άστον Βίλα.
En