Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6) έγινε γνωστό ότι ο Μάριος Οικονόμου έχασε την άνιση μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί στα Ιωάννινα.

Διαβάστε: Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τον Μάριο Οικονόμου: "Δεν υπάρχουν λόγια"

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Μάριο Οικονόμου

"Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την αδόκητη απώλεια του Μάριου Οικονόμου. Ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στη χώρα μας και στην Ευρώπη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν δύο σεζόν στην ομάδα μας. Ενός νέου ανθρώπου, που άφησε το δικό του αποτύπωμα με το ήθος και την ποιότητά του.

Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".

Θυμίζεται ότι ο Παναιτωλικός υπήρξε ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Μάριου Οικονόμου, με τον Έλληνα αμυντικό να φοράει την φανέλα του την σεζόν 2023-2024 και να σημειώνει ένα γκολ σε 21 παιχνίδια.