Ο Κώστας Παπανικολάου έβαλε... φωτιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον πρώτο τελικό της Greek Basketball League, χαρίζοντας στους φιλάθλους ένα απίθανο highlight.

Διαβάστε: Τελικοί Basket League: Οι εξάδες των ξένων για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει Game 1 - Ποιοι έμειναν εκτός

Συγκεκριμένα, με την εκπνοή της πρώτης περιόδου απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέτυχε ένα πραγματικά ασύλληπτο καλάθι. Βλέποντας τον χρόνο να αδειάζει, ο Παπανικολάου δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Σηκώθηκε πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου και... εκτόξευσε την μπάλα.

Ενώ ακουγόταν η κόρνα της γραμματείας για τη λήξη του δεκαλέπτου, η μπάλα κατέληξε συστημένη στο καλάθι των "πρασίνων", σηκώνοντας στο πόδι όλο το ΣΕΦ που ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.