Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προετοιμάζει το μεγαλύτερο μεταγραφικό χτύπημα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με πρόταση 150 εκατομμύρια ευρώ για έναν γκαλάκτικο παίκτη. Λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο ισχυρός άνδρας των μερένγκες αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδιά του που περιλαμβάνουν την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο και τις προσθήκες των Ντάμφρις και Κονατέ.

Διαβάστε: Φλορεντίνο Πέρεθ: Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης - "Δαγκωτό" 91% στις εκλογές

Η προεκλογική καμπάνια του Φλορεντίνο Πέρεθ

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουνίου διεξάγονται οι προεδρικές εκλογές στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αντιμετωπίζει τον Ενρίκε Ρικέλμε. Ο πρόεδρος που κυβερνά την ομάδα επί 23 χρόνια εμφανίζεται με σημαντικό προβάδισμα και ετοιμάζεται να εξασφαλίσει τη νίκη με εντυπωσιακές ανακοινώσεις.

Μετά τις συμφωνίες που έχει ολοκληρώσει με τον Πορτογάλο προπονητή για τον πάγκο και τους δύο διεθνείς αμυντικούς, ο Πέρεθ φαίνεται αποφασισμένος να πραγματοποιήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο χτύπημα που θυμίζει την εποχή των μεταγραφών του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αποκάλυψη για την πρόταση 150 εκατομμύρια ευρώ

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "Horizonte", ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε την εντυπωσιακή αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι εφόσον επανεκλεγεί, την Τρίτη 9 Ιουνίου θα καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα του Champions League. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν ανήκει στην Premier League, αποκλείοντας έτσι ονόματα όπως οι Χάλαντ, Κέιν, Ολίσε και Ντοκού από τη λίστα των στόχων.

Οι δηλώσεις για το μέλλον της Ρεάλ

"Η Ρεάλ αξίζει σήμερα 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Όταν ανέλαβα, η ομάδα αδυνατούσε να καταβάλει ούτε τους μισούς μισθούς στους παίκτες. Τώρα κάθε κορυφαίος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να ενταχθεί στη Ρεάλ", τόνισε ο Πέρεθ.

Διαβάστε: Ρεάλ Μαδρίτης, μεταγραφές: Ο Ενρίκε Ρικέλμε έταξε... Χάαλαντ σε περίπτωση που εκλεγεί

Αναφορικά με τον Μουρίνιο, ο πρόεδρος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: "Ο Μουρίνιο θα βρίσκεται εδώ τη νέα σεζόν. Είναι ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά ανταγωνιστικούς και έχτισε το πνεύμα που οδήγησε στην κατάκτηση 6 Champions League μετά την αποχώρησή του. Επιθυμούμε την επιστροφή του για να αναβιώσει αυτή η νοοτροπία. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει τον Ντένζελ Ντάμφρις, ενώ προηγήθηκαν οι συμφωνίες με Κονατέ και Μουρίνιο".

Το προφίλ του μυστηριώδους στόχου

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για τον παίκτη που επιθυμεί να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης: "Θα υποβάλω πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ την Τρίτη για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή από ομάδα Champions League. Δεν πρόκειται για παίκτη της Premier League".

Ο πρόεδρος συνέχισε: "Αναζητούμε έναν παίκτη επιπέδου Κριστιάνο Ρονάλντο ή Κακά, έναν αληθινό γκαλάκτικο. Η προσφορά που θα καταθέσουμε θα αποτελέσει ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε 150 εκατομμύρια ευρώ".

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πέρεθ, η πρόταση των 150 εκατομμυρίων ευρώ δεν αφορά αμυντικό παίκτη αλλά μεσοεπιθετικό ή επιθετικό. Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά γκαλάκτικου που μπορεί να ενθουσιάσει τους οπαδούς.

"Ο στόχος μου είναι να προσελκύσω τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ και να ενθουσιάσω τον κόσμο μας", κατέληξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τις φιλοδοξίες του ενόψει της νέας θητείας του.