Asteras AKTOR: Κατέθεσε ένσταση για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό
Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ η υπόθεση
O Asteras AKTOR κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, η οποία αφορά αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή των Βοιωτών
Στις δικαστικές αίθουσες και τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ μεταφέρεται η έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Αστέρα AKTOR για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η διοίκηση των Αρκάδων έλαβε την απόφαση να καταθέσει επίσημη ένσταση για το παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου της 1ης φάσης, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βοιωτίας.
Στην ΕΠΟ η τελική απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης
Με την κίνησή του αυτή, ο Αστέρας AKTOR ζητά να εξεταστεί λεπτομερώς εάν πληρούνταν όλες οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ προϋποθέσεις για τη χρησιμοποίηση του εν λόγω παίκτη από πλευράς γηπεδούχων.
Πλέον, ο λόγος ανήκει αποκλειστικά στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, ως διοργανώτριας αρχής του θεσμού, τα οποία θα εξετάσουν το φύλλο αγώνα και τα σχετικά έγγραφα για να αποφανθούν οριστικά επί της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται πως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεβαδειακός είχε επικρατήσει με 2-0 εξασφαλίζοντας στο γήπεδο την πρόκριση στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
En