Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να... σκανάρει τη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να βρει τον κατάλληλο παίκτη για το χώρο του κέντρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον Έντσον Άλβαρες, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Διαβάστε: ΠΑΟΚ: Καταθέτει έφεση για την τιμωρία του Ζίβκοβιτς

Ολυμπιακός: Πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον Άλβαρες

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έντσον Άλβαρες, με δημοσίευμα από το Μεξικό να κάνει λόγο ακόμη και για επίσημη πρόταση των "ερυθρόλευκων" για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Super Deportivo το οποίο επικαλείται πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ στη Γουέστ Χαμ για τον 28χρονο Μεξικανό μέσο.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες πιέζουν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και οι συζητήσεις παραμένουν ανοιχτές.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον Άλβαρες έχει εκφράσει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία φέρεται να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Η ισπανική ομάδα, πάντως, εξετάζει διαφορετική φόρμουλα, καθώς η αρχική της πρόταση αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο Άλβαρες εξετάζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του, έχοντας ως προτεραιότητα να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής Μεξικανός ανήκει στη Γουέστ Χαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, καταγράφοντας 18 συμμετοχές και 1.126 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς ωστόσο η παρουσία του στην Τουρκία να εξελιχθεί όπως αναμενόταν.