Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης πήρε μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι στην Τσόρουμ και το ξεκίνημα του στην νέα του ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό με τις εμφανίσεις του να έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. 

Διαβάστε: Η Εθνική Ιταλίας... χτυπά την πόρτα του Ταμπόρδα: Στα ραντάρ του Μαντσίνι ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού

Το ίδιο έγινε και στην αναμέτρηση κόντρα στην Σάμσουνσπορ, την οποία ο Τσόρουμ κέρδισε άνετα με σκορ 1-5 και τον Έλληνα εξτρέμ να έχει συμμετοχή στην νίκη αυτή, σκοράροντας το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. 

Τσόρουμ: Το τέρμα του Κυζιρίδη

Με αυτό του το γκολ, έφτασε τα τρία την φετινή σεζόν, ενώ την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε και στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος, δίπλα σε ονόματα όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Λούκας Τορέιρα και ο Ορκούν Κοκτσού. 

Θυμίζουμε πως για να τον αποκτήσει, η Τσόρουμ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό γύρω στα 2,1 εκατ ευρώ με τον πρώην επιθετικό της Χαρτς να πραγματοποιεί την περσινή σεζόν με χρονιά γεμάτη, φτάνοντας μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας 45 συμμετοχές 6 γκολ και 11 ασσίστ.