Παρά το γεγονός ότι η παραίτηση του Μάρκο Σίλβα ήρθε κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι, δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια, καθώς άμεσα προχώρησαν στην πρόσληψη του Ισπανού Βίκτορ Σάντσεθ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η διοίκηση των Πρωταθλητών, επέλεξε να βαδίσει σε σίγουρο δρόμο καθώς ο Ισπανός, καθώς θεωρείται από τους ανερχόμενους τεχνικούς της Ιβιρικής, ενώ χαίρει της εκτίμησης του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμη ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια του Ρέντη, ενώ πρέπει να σημειώσουμε  ότι καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο πλευρό του Μίτσελ άφησε άριστες εντυπώσεις. Μάλιστα πολλοί του πιστώνουν τις καλές Ευρωπαικές εμφανίσεις τη σεζόν 2014-2015, όταν ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να προκριθεί στους οκτώ του Champions League καθώς είχε ηττηθεί στο Ολντ Τράφορντ από τη Μάντστερ Γιουνάιτεντ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να διορθωθούν άμεσα τα λάθη της περσινής περιόδου, και όπως όλα δείχνουν ο Βίκτορ έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει να οδηγεί τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών.