Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Οι πρωταθλητές το απόγευμα γυμνάστηκαν μία ώρα και έκαναν μόνο τρέξιμο.

Αναμφίβολα το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα κουραστικό για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες και δύο μάλιστα από αυτούς αποχώρησαν προληπτικά. Ο λόγος για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος ένιωσε σπασμό στη δεξιά γάμπα και έφυγε προληπτικά για το ξενοδοχείο, ενώ και ο Σεμπά ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο που είχε χτυπήσει προχθές και αποχώρησε επίσης προληπτικά από την προπόνηση.

Η περίοδος προετοιμασίας είναι επίπονη για τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο γνωρίζουν πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο νέος πλέον τεχνικός της ομάδας, Βίκτορ Σάντσεθ.  Ο Ισπανός προπονητής δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση, καθώς θέλει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν να πρεσάρει ψηλά και να δημιουργεί με αυτόν τον τρόπο προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες. 

Πηγή: gavros.gr