Σε διαδικασία για έναν (βλέπε Κώστα Αντωνίου) μετατρέπεται η επιλογή του τεχνικού διευθυντή από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την αρνητική τροπή των συζητήσεων με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Τη Δευτέρα (19/12) διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού είχαν επικοινωνία με τον Μεσσήνιο, προκειμένου να οριστικοποιήσουν εάν μπορούν να συνεργαστούν. Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων και ορισμένες από τις εγγυήσεις που ζήτησε ο «Λύμπε» ώστε να αναλάβει, δεν ικανοποιήθηκαν. Κατά συνέπεια, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ώστε ο Λυμπερόπουλος να εργαστεί στον Παναθηναϊκό.

Μόνος υποψήφιος ο Αντωνίου

Εκ των πραγμάτων, στην παρούσα φάση αυτός ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τεχνικός διευθυντής είναι ο Κώστας Αντωνίου. Ο Αλαφούζος έχει σχηματίσει συγκεκριμένη άποψη, έχει ακούσει εγκωμιαστικά σχόλια από τον Νικόλα Πατέρα και έχει δεχτεί θετικές εισηγήσεις από τους συνεργάτες του.

Ο Αντωνίου αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (20/12) από την Οία της Σαντορίνης, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, για να συζητήσουν απ’ ευθείας. Ακόμα, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο οι ενδείξεις συνηγορούν ότι αυτό θα συμβεί κατά τη συνάντηση τους.

πηγή: sport24.gr