O Aλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με το "τριφύλλι" (0-0) και μάλιστα χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς, με τους ανθρώπους της "πράσινης" ΠΑΕ να ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του για όσα τους καταλόγισε.

"Δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να διώχνει όλα τα ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες οι οποίοι ήρθαν εδώ να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Κάθε Δευτέρα αντιμετωπίζω τον Κυριάκο Θωμαϊδη, έχει κάνει τόσο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εγώ τον χρησιμοποίησα... Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο.

Πρώτα φτιάχνεις ποδοσφαιρική ομάδα και όχι τηλεοπτική εκπομπή, πρώτα φτιάχνεις αυτό που καμαρώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν κοιτάζεις κάθε άνθρωπο που δεν κάνει το κέφι σου να τον εξοντώνεις ηθικά κάθε Δευτέρα. Θα ήθελα να δείξουν καρέ καρέ τι κάνει ο Μπεργκ κάθε Κυριακή και να δείξουν και σήμερα τι έκανε, έπρεπε να έχει αποβληθεί πρώτος. Τα πράγματα πρέπει να παίρνουν τον δρόμο τους", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

Πηγή: sport24.gr