Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος εξέφρασε μεταξύ άλλων μέσω δηλώσεών του σε σερβικό μέσο την επιθυμία του να παραμείνει στον Θρύλο. «Τους είπα πως δεν σκοπεύω να φύγω με κάθε κόστος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος μέσος.

Διαβάστε τι δήλωσε ο «Μίλι» στο «Zurnal.rs»:

«Έχω μεγάλη επιθυμία να μείνω στον Ολυμπιακό. Είναι ωραία να ζεις στην Αθήνα, το κλίμα είναι καλό και οι άνθρωποι σπουδαίοι. Είναι τεράστια τιμή για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος να αγωνίζεσαι. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ο αρχηγικός μου ρόλος με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι περισσότερο προσηλωμένος στην ομάδα. Έχω τον χαρακτήρα ώστε να το διαχειριστώ».

Σχετικά με την ομάδα: «Από την αρχή ήμουν ενθουσιασμένος στην ομάδα, έχει καλή φήμη, αγωνίζεται στο Champions League και κάθε χρόνο παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν φοβόμουν όταν ήρθα, αλλά ήξερα ότι έρχομαι σε μία δυνατή ομάδα με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι στην Αθήνα σέβονται εμάς τους Σέρβους, αλλά σε αγαπάνε μόνο αν παίζεις καλά. Στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι μόνο η πρώτη θέση, δεν μετράει τίποτε άλλο. Γενικά έχουμε παρόμοιο ταμπεραμέντο και έχει καλό κλίμα, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρώην άσοι μας που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα».

Για το αν θα φύγει από τον Ολυμπιακό: «Αν φύγω τότε θα αυτό θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Λέστερ με ήθελε, αλλά η απόφαση ήταν να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση. Δεν το μετανιώνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, έχω ένα καλό στάτους, με σέβονται και μου αρέσουν. Τους είπα ότι δεν σκοπεύω να φύγω με κάθε κόστος», είπε μεταξύ άλλων ο άσος του Θρύλου.