Ο Σιμόνε Τζάτζα παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού απ' τη Γιουβέντους, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, αφού σε 11 συμμετοχές δεν έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς δεν υπολογίζει τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, τα ισπανικά ΜΜΕ τον ήθελαν μία "ανάσα" απ' την μεταγραφή του στη Βαλένθια, όμως η αποχώρηση του Τσέζαρε Πραντέλι απ' τις "νυχτερίδες" άλλαξε τα δεδομένα.

Παρ' όλα αυτά, ο 25χρονος άσος δεν πρόκειται να μείνει στο... ράφι, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η Μίλαν ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του. Ο Ιταλός χαίρει της εκτίμησης του Βιντσέντσο Μοντέλα, καθώς και του αντιπροέδρου των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον φέρει στο "Σαν Σίρο" και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά χωρίς επιτυχία.

Με το μέλλον του Κάρλος Μπάκα στο Μιλάνο να τίθεται εν αμφιβόλω, αλλά και με την επικείμενη μεταγραφή του Λουίζ Αντριάνο στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο Τζάτζα θεωρείται κατάλληλος για να τους διαδεχθεί στη γραμμή κρούσης της ιταλικής ομάδας.

Όμως, η Μίλαν δεν τρέχει μόνη της, αφού γερά στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει κι η Φιορεντίνα. Στην περίπτωση των "βιόλα", όλα θα εξαρτηθούν απ' την πώληση ή μη του Νίκολα Κάλινιτς σε ομάδα της Κίνας. Αν ο Κροάτης αποχωρήσει απ' το "Αρτέμιο Φράνκι", τότε είναι δεδομένο πως οι διοικούντες τη Φιορεντίνα θα κάνουν κίνηση για τον Ιταλό στράικερ.

πηγη: sport24.gr