Δεν έχει τέλος ο διεθνής διασυρμός για τα καμώματα του Γιάννη Αλαφούζου και το ρεκόρ καταδικών που έχει στο παλμαρέ του, πάντα με τη συντροφιά του "τηλεδικαστή" του Φαλήρου, Κυριάκου Θωμαΐδη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του insideworldfootball.com να αναφερθεί στις καταδίκες του Γιάννη Αλαφούζου με τον τίτλο "Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αλαφούζος σκοράρει χατ τρικ στις καταδικαστικές αποφάσεις".

«Στις 28 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Αλαφούζος καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία στην υπόθεση του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο ποινή φυλάκισης και παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Στις 20 Δεκέμβρη ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης είχαν καταδικαστεί δύο φορές. Τη μία σε φυλάκιση 1 έτους και 4 μηνών και πρόστιμο € 5.000 ευρώ και την άλλη σε 1 φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο € 5.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις μηνυτής ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.