Σούπερ πρόταση της Ιντερ για τον Κώστα Μανωλά αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ιντερ επειδή δεν καταφέρνει να κάνει δικό της τον Καλντάρα της Αταλάντα, που καταλήγει στην Γιουβέντους, η Suning προτίθεται να στραφεί με αποφασιστικότητα στον Ελληνα αμυντικό, που αποτελεί πλέον το "βαρύ πυροβολικό" των στόχων της.

«Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, θεωρείται ιδανικός για την οπισθοφυλακή της, τόσο από τεχνική άποψη όσο και προοπτική. Ο Ελληνας, στην πραγματικότητα, είναι ισχυρός, γρήγορος και έξυπνος. Με λίγα λόγια, ιδανικός για μια άμυνα που πρέπει πάντα να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, όπως θέλει ο Πιόλι, και δείχνει ιδανικός συνεργάτης του Μιράντα. Ο Μανωλάς, θα γίνει 26 στις 14 Ιουνίου, οπότε είναι ώριμος, αλλά εξακολουθεί να έχει περιθώρια ανάπτυξης. Επιπλέον, με δύο χρόνια εμπειρίας στο ιταλικό πρωτάθλημα, τα προβλήματα ένταξης θα μειωθούν,» ανέφερε η εφημερίδα.

Στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι ομάδες στην Ευρώπη σχηματίζουν σειρά για τον Μανωλά, σημειώνοντας τα ονόματα της Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι, Εβερτον, Σαουθάμπτον, αλλά επίσης εκτός από της Ιντερ στην Ιταλία και εκείνα της Γιουβέντους και της Μίλαν, εφόσον ολοκληρωθεί η αγορά από τους Κινέζους. Πάντως ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Μάουρο Μπαλντισόνι, προσπάθησε χθες το απόγευμα να ηρεμήσει τους φίλους της ιταλικής ομάδας, διαψεύδοντας την ύπαρξη κάποιας επίσημης πρότασης μέχρι τώρα.