Η Τότεναμ πήρε μία άνετη νίκη με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο, ωστόσο το 4-0 μοιάζει σαν... ήττα εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι ότι ο Γιαν Βερτόνγκεν τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός γύρισε τον αστράγαλό του την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει την μπάλα που είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου στο 64ο λεπτό. Ο εκ των κορυφαίων παικτών των "σπιρουνιών" αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο υποβασταζόμενος από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ και πλέον απομένουν οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Γουέστ Μπρομ ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις τρία σουτ και κανένα εύστοχο, την ώρα που μόνο ο Χάρι Κέιν σημείωσε τρία γκολ. Ο Άγγλος φορ έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα και έστειλε την ομάδα του στη δεύτερη θέση και εν αναμονή της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής. Ο Γκάρεθ Μακόλεϊ που σημείωσε αυτογκόλ και ο Μπεν Φόστερ που κράτησε σε... κανονικά επίπεδα το σκορ ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από τους φιλοξενουμένους.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντάιερ, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνγκεν (64' Ντέιβις), Γουόκερ, Γουανιαμά, Ντεμπελέ (83' Γουίνκς), Ρόουζ, Έρικσεν, Άλι, Κέιν (90' Σον)
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόσον, Μακόλεϊ, Όλσον, Μπραντ (54' Μακλίμ), Φλέτσερ, Γιάκομπ, Σαντλί (62' Ρόμπσον Κάνου), Μόρισον, Φίλιπς (90' Φιλντ), Ροντόν

Πηγή: sport24.gr