Χώρισαν οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Γιάννη Μανιάτη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 30χρονο μέσο, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Θρύλος είχε αποκτήσει τον Γιάννη Μανιάτη το 2011 από τον Πανιώνιο. Ο διεθνής χαφ αγωνίστηκε σε 152 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στα οποία πέτυχε 11 γκολ. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον πρώην πλέον «ερυθρόλευκο» μέσο καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε φιλικό διαζύγιο, με τον Ολυμπιακό να στηρίζει απόλυτα τον Μανιάτη όσο καιρό βρισκόταν στις τάξεις του. Ο Πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε στηρίξει ανοιχτά τον διεθνή μέσο, όταν ο τελευταίος είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

 

πηγή: gavros.gr