Την ευκαιρία να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους θα έχουν σήμερα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, καθώς υποδέχονται τους ουραγούς, Ηρακλή και Βέροια στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Το αήττητο σερί που έχει από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) θα επιδιώξει να διευρύνει η ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο (15:00). Οι «κιτρινόμαυροι» είναι το απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο» απέναντι στο συγκρότημα της Ημαθίας που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από τους διώκτες του και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στο Καραϊσκάκη τον Ηρακλή (19:30), που στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στην έδρα του δεν κατάφερε να πάρει τις νίκες και παρέμεινε στον... πάτο της βαθμολογίας.
Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα θα παίξουν στις 17:15: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος-Ξάνθη, στο ντέρμπι των ομάδων που με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Παναθηναϊκό μοιράζονται την δεύτερη θέση (από 32 βαθμούς).