Τα Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του άλλοτε παίκτη του Παναθηναικού Τζιμπρίλ Σισέ υλικό από ροζ βίντεο, με το οποίο πριν δεκαοκτώ μήνες είχε εκβιαστεί ο επίσης Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά. 

Παράλληλα εάν αποδειχθεί ότι ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού είχε γνώση του επίμαχου υλικού, τότε θα βρεθεί κατηορούμενος για συνέργεια, με τον Βαλμπουενά ενώ θα κινδυνεύει και με ποινή φυλάκισης. 

Σημειώνεται ότι οι Γαλλικές αρχές συνέλαβαν τον Σισέ, τον Οκτώβριο του 2015, ενώ είχε καταθέσει ως μάρτυρας για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά. Μάλιστα ακολουθώντας τα βήματα του Καρίμ Μπενζεμά, υποστήριξε ότι δεν είχε γνώση του υλικού από το οποίο εκβιαζόταν ο άσος της Μαρσέιγ, καθώς το μόνο που είχε κάνει ήταν η μεσολάβηση στην καταβολή του ποσού που ζητούσε ο δράστης.

Ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε ηλικό στο τηλέφωνό του, ανατρέπει όλους τους ισχυρισμούς του. Πάντως δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι το ίδιο υλικό βρέθηκε και στον υπολογιστή του. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Γαλλικές εισαγγελικές αρχές να ζητήσουν άρση απορρήτου του Σισέ καθώς φαίνεται ότι γνώριζε για τον εκβιασμό .