Μπορεί η Δύση να επικράτησε της Ανατολής με 192-182 αλλά το τελικό σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Ήταν το All Star Game των ρεκόρ και του Γιάννη Αντετοκούμπο.

 Ο Έλληνας φόργουορντ αν ήταν νικητής του ματς θα ήταν και ο MVP του αγώνα! Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής και εκείνος που έκλεψε την παράσταση χάρη στις καρφωματάρες του και τη νοοτροπία του... νικητή! Ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστικός παίζοντας και άμυνα στα ίσια.

 

Και αυτό σε ένα ματς... παρωδία όσον αφορά τις άμυνες, με γνώμονα το θέαμα, τα καρφώματα και το υψηλό σκορ! Μπορεί να μην είχαμε 200άρα αλλά οι 374 πόντοι στο σύνολο ξεπέρασαν τους 369 από το περσινό All Star Game.


Έβαλε το πρώτο καλάθι της ομάδας του, έκανε κλεψίματα και τάπες διεκδικώντας τον τίτλο του MVP του All Star Game. Έναν τίτλο, που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν ονόματα όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Πέτυχε 30 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ έκανε 3 κλεψίματα (όλα στον Χάρντεν) στην πρώτη του εμφάνιση σε All Star Game, στα 22 του χρόνια.

Ο Γιάννης χάρισε μάλιστα μερικά εκπληκτικά στιγμιότυπα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Χάσαμε το μέτρημα με τα καρφώματά του, ενώ έκλεψε τρεις φορές την μπάλα από τον Τζέιμς Χάρντεν για να ολοκληρώσει με ισάριθμα καρφώματα. Στο τελευταίο μάλιστα από αυτά, ο Στεφ Κάρι, αποφάσισε να ξαπλώσει στο παρκέ για να φύγει… ήσυχα και χωρίς προβλήματα από τον δρόμο του.