Συγκεκριμένα, το «espnfc.us» αναφέρει ότι ο «Νιγηριανός στράικερ του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Κίνα για λογαριασμό της Τιανγίν Τέντα». Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η κινέζικη ομάδα έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι σύλλογοι της Κίνας κοιτάζουν ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο και θέλουν να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (28/2). Η Τιανγίν Τέντα ψάχνει για επιθετικό και έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ιντέγε. Ο Νιγηριανός έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν και έχει σκοράρει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Τιανγίν Τέντα έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ιντέγε και σύμφωνα με πληροφορίες η κινέζικη ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή».

Οι Κινέζοι έχουν στρώσει κόκκινο χαλί στον Νιγηριανό στράικερ, στον οποίο έχουν καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση. Σύμφωνα με το allnigeriasoccer.com, του προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο εάν πάει στην Κίνα θα του αποφέρει για κάθε χρόνο συνεργασίας 3,5 εκατ. ευρώ, τρεις φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στην Ελλάδα! Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα το συμβόλαιο που του έχουν προτείνει είναι τριετές, με συνολικές απολαβές 10,5 εκατ. ευρώ! Όπως είναι λογικό ο παίκτης πιέζει πάρα πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να πάρει μεταγραφή στην Κίνα. Οσον αφορά στην πρόταση της Τιανγίν Τέντα στον Ολυμπιακό, αυτή σύμφωνα πάντα με το allnigeriasoccer.com, αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ.

Δείτε το δημοσίευμα του ESPNFC.US:

Πηγή: Gavros.gr