Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Λέστερ. Ο Ιταλός τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" για την κακή πορεία των "αλεπούδων" στην Premier League, παρά το γεγονός πως λίγους μήνες νωρίτερα οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κίνηση των διοικούντων την Λέστερ προκάλεσε την αντίδραση τόσο των πρωταγωνιστών του αγγλικού ποδοσφαίρου όσο και των φιλάθλων. Μάλιστα, άμεσα προέκυψαν φήμες που ήθελαν τους παίκτες της Λέστερ να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού.

Γι' αυτό το λόγο, ο εκ των πρωταγωνιστών του περσινού "θαύματος", Τζέιμι Βάρντι, πήρε θέση μέσα απ' τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

"Πρέπει να έχω γράψει και να έχω σβήσει τις λέξεις σ' αυτό το ποστ αναρίθμητες φορές. Οφείλω στον Κλάουντιο να βρω τις σωστές και κατάλληλες λέξεις. Ο Κλάουντιο έχει και πάντα θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Ό,τι πετύχαμε μαζί και ως ομάδα ήταν αδύνατο. Πίστεψε σ' εμένα, όταν άλλοι δεν το έκαναν. Γι' αυτό το λόγο του οφείλω αιώνια ευγνωμοσύνη. Υπήρξαν φήμες πως είχα συμμετοχή στην απόλυσή του. Είναι απολύτως αναληθείς, αβάσιμες και εξαιρετικά επιζήμιες (σ.σ. οι συγκεκριμένες φήμες). Για το μόνο πράγμα που είμαστε ένοχοι ως ομάδα είναι πως αποδώσαμε λιγότερο απ' όσο μπορούσαμε. Κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε. Εύχομαι στον Κλαούντιο τα καλύτερα, σ' ό,τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Σ' ευχαριστώ Κλάουντιο για όλα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

sport24.gr