Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος θα γίνει ποδοσφαιριστής της Τιανζίν Τέντα, ευχαρίστησε την ΠΑΕ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο για όσα του πρόσφεραν, τονίζοντας ότι άπαντες θα είναι στην καρδιά του. Παράλληλα, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νιγηριανού επιθετικού:

«Σήμερα θα ταξιδέψω στην Κίνα για να υπογράψω με την Τιανζίν Τέντα. Η ευκαιρία ήρθε εντελώς ξαφνικά και ένιωσα πως έπρεπε να την πάρω, έπειτα από απολλή σκέψη και συζήτηση. Πέρυσι είχα μεγάλες προσφορές από την Κίνα και από τη Μέση Ανατολή, καθώς και την ευκαιρία να μετακινηθώ στην ηπειρωτική Ευρώπη, αλλά η σκέψη αυτή δεν πέρασε από το μυαλό μου. Ηθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός έχει γίνει το σπίτι μας και εγώ μαζί με την οικογένειά μου αγαπήσαμε κάθε λεπτό εδώ πέρα. Μου πήρε την καρδιά και αυτό είναι κάτι το οποίο θα μείνει για πάντα μαζί μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε τόσα πολλά για να με φέρει εδώ. Θυμάμαι στοργικά, σπατάλησα τις δύο τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού μαζί του, όπου εκείνος εργάστηκε σκληρά για να με φέρει στον Ολυμπιακό. Κάποιες φορές ξεχνάμε την προσπάθεια και τα λεφτά, τα οποία έχει βάλει στην ομάδα και για το πώς έχει εργαστεί για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Είμαι ευγνώμων για εκείνον.

Ο σύλλογος είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους που έχω συναντήσει, όπου τα πάντα γίνονται για να ενισχυθεί η συνολική μας απόδοση στο γήπεδο και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό από το Διευθύνοντα Σύμβουλο και προς τα κάτω, οι οποίοι έχουν κάνει εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουμε ευπρόσδεκτοι.

Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου, τόσο οι τωρινοί όσο και αυτοί του παρελθόντος, κάποιοι από τους οποίους έχουν γίνει πολύ στενοί μου φίλοι. Χωρίς αυτούς ένας παίκτης είναι τίποτα. Κοιτάζω μπροστά στη νέα πρόκληση σε ένα νέο πρωτάθλημα, με καινούργιους συμπαίκτες και νέο τρόπο ζωής.

Τέλος, σε όλους τους φιλάθλους. Μου δείξατε την αγάπη σας από την πρώτη ημέρα και ελπίζω μία ημέρα να επιστρέψω στο σύλλογο που αγαπώ και με κάποιο τρόπο να κάνουμε DAB ξανά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!»

 

Πηγή: gavros.gr