Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και μετά την ήττα από την Φενερμπαχτσέ θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες.

Η Μακάμπι μπορεί να μην είναι η υπερομάδα του παρελθόντος, ωστόσο, το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε και θα παραταχθεί στην αναμέτρηση χωρίς τον ηγέτη του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός είναι τραυματίας και γι’ αυτό παρέμεινε στην Αθήνα.

Ο Θρύλος, πάντως, φέτος έχει μάθει να αγωνίζεται χωρίς τον Σπανούλη και μάλιστα πέτυχε δύο πολύ σπουδαίες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ούνιξ Καζάν. Το ίδιο και θέλει να κάνει και κόντρα στην Μακάμπι, προκειμένου να πετύχει την 17η νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ρεκόρ 16-7, ενώ η τέταρτη Φενερμπαχτσέ έχει ρεκόρ 15-8. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πάντως, ο Θρύλος έχει πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να ηττήθηκε στην Πόλη, αλλά κράτησε τη διαφορά των 9 πόντων που είχε κερδίσει στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ.

Πηγή: Gavros.gr