Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο ματς με τους Ισραηλινούς χωρίς τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη, όμως έχουν δείξει πως μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν ακόμη και χωρίς τον αρχηγό τους.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να καλύψουν και την απουσία του ηγέτη τους, παίρνοντας την 17η νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κυνηγήσουν πάση θυσία τη νίκη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αν καταφέρουν και τη πάρουν θα κάνουν ακόμη ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs.

Ο προπονητής του Θρύλου εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Πάτρικ Γιανγκ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Στην τελευταία προπόνηση του Θρύλου δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο και έτσι όλη η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη.

Προβλήματα τραυματισμών, τέλος, υπάρχουν και στην Μακάμπι, η οποία θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό χωρίς τους Ντέβιν Σμιθ, Αντριου Γκάουντλοκ, Τζο Αλεξάντερ και Κουίνσι Μίλερ.

Πηγή: gavros.gr