Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν με καρδιά στο δεύτερο παιχνίδι με τους Τούρκους για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Ο έμπειρος μέσος του Θρύλου υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η φυσική κατάσταση και η ψυχολογία έπαιξαν ρόλο στο να πέσει η απόδοσή των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν συμφωνεί ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με την Μπεσίκτας, ωστόσο δεν ήταν τόσο καλός στην επανάληψη του ματς:

«Πράγματι συμφωνώ με την ανάλυσή σας. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήρθε και το γκολ. Στο 2ο μέρος έπεσε η ψυχολογική μας κατάσταση, μετά το γκολ που δεχτήκαμε, καθώς ήρθε και η κούραση για εμάς. Στην επανάληψη ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει η καρδιά μας να μιλήσει, αλλά πριν από αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το γεγονός πως επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στους αγωνιστικούς χώρους και αν η απόδοσή του ήταν μία απάντηση:

«Στενοχωριέμαι που ήμουν για 1,5 μήνα εκτός, διάστημα το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Σήμερα έπρεπε να μπω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα μου, δεν είναι απάντηση για κανέναν, κάτι που καταλαβαίνουν όλοι όσοι με ξέρουν. Λυπάμαι που έπρεπε να βγω αλλαγή στο 60’, όμως αυτό είναι συνέπεια που ήμουν εκτός δράσης για πάρα πολύ καιρό».

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την τουρκική ομάδα:

«Θα είναι δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη αλλαγή και καταφέραμε να δώσουμε μία απάντηση, το οποίο το αναγνώρισε και ο κόσμος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για εμάς είτε τα εντός έδρας είτε τα εκτός. Πρέπει να παίζεις με την ίδια συγκέντρωση σε όλα τα ματς, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε αρχικά στον Ατρόμητο».

 Πηγή: gavros.gr