Το 1925 ιδρύθηκε ο σπουδαίος σύλλογός μας, ο οποίος ανά το πέρασμα των ετών έγινε ο μεγαλύτερος στη χώρα. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχόμενος στον σύλλογο τα καλύτερα, σημειώνοντας πως όλοι όσοι έκαναν αυτά τα πρώτα βήματα και εκείνοι που ακολούθησαν, έκαναν την ομάδα ΘΡΥΛΟ.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συμπληρώνει 92 χρόνια θρυλικής ιστορίας και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κοιτάζει με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό.

Τα ιδανικά που στέριωσαν τον Θρύλο, το πάθος, η αγνότητα που του έδωσαν τα χρώματά του, η θάλασσα που του έδωσε το χαρακτήρα του, οι θρύλοι των γηπέδων που φόρεσαν τα ιερά του χρώματα, έφτιαξαν την πιο αξεπέραστη αθλητική ιστορία και έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνώνυμο της δύναμης και της νίκης.

Με καθημερινό αγώνα και πίστη συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα και τη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ