Ατλέτικο και Λεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη Μαδρίτη, έτσι οι Ισπανοί προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, καθώς είχαν νικήσει 4-2 στο πρώτο ματς της Γερμανίας.

Κορυφαίοι του ματς ήταν οι δύο τερματοφύλακες, ο Μπερντ Λένο της Λεβερκούζεν και ο Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο, η οποία βρίσκεται στους "8" για 4η σερί χρονιά και συνολικά για 9η φορά στην ιστορία της.

Δεν μπήκε με πολύ μεγάλη διάθεση η Ατλέτικο Μαδρίτης στην αναμέτρηση και η Λεβερκούζεν είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τα άστοχα σουτ των Κέβιν Φόλαντ στο 4' και Χαβιέρ Ερνάντες στο 22'.

Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε άρχισε να ανησυχεί και είδε τους παίκτες να απειλούν δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο, με τον Μπερντ Λένο όμως να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις στα σουτ των Κορέα στο 38' και Κόκε στο 40'.

Ο Κορέα στο 55' αστόχησε από κοντά, στο 57' Γκριεζμάν προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά αστόχησε και αυτός, ενώ στο 68' ο Γιαν Όμπλακ έκανε εντυπωσιακή τριπλή επέμβαση

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λένο μπορεί να ήταν ίσως ο κορυφαίος, αλλά τελικά ο Όμπλακ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με αυτά που έκανε στο δεύτερο, καθώς και έπειτα από την τριπλή επέμβαση έκανε ακόμη δύο-τρεις σπουδαίες αποκρούσεις.

πηγή: sport24.gr