Με την κεφαλιά του Κουαδράδο στο 7ο λεπτό, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Σαμπντόρια στη Γένοβα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε η Φιορεντίνα της Κροτόνε, επίσης εκτός έδρας, μόνο που το γκολ ήρθε στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 90' από τον Κάλινιτς, ενώ η Λάτσιο έμεινε στο 0-0 με την Κάλιαρι.

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα

Η Νάπολι νίκησε 3-2 την Έμπολι στο "Carlo Castellani", κάνοντας όμως τα εύκολα δύσκολα, καθώς είχε προηγηθεί 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 7 Μέρτενς έχασε πέναλτι, αλλά τελικά με ένα δικό του γκολ και δύο του Λορέντζο Ινσίνιε οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 38'.

Ο Ελ Καντουρί μείωσε στο 70' και μείωσε ακόμη περισσότερο ο Μακαρόνε στο 82', με τους γηπεδούχους έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά τελικά δεν απέφυγαν την 6η του σερί ήττα.

Έμεινε δεύτερη η Ρόμα

Η Νάπολι μόλις για μερικές ώρες έμεινε στην 2η θέση, καθώς η Ρόμα νίκησε 3-1 την Σασουόλο στην βραδινή αναμέτρηση, έτσι διατηρήθηκε δεύτερη και στο -8 από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους.

Η Σασουόλο μάλιστα προηγήθηκε με τον Ντεφρέλ στο 9', ο Παρέδες απάντησε στο 16', ο Σαλάχ ολοκλήρωσε την ανατροπή 45'+2 και το τελικό 3-1 έγινε στο 68' με το 21ο γκολ του Έντιν Τζέκο.