Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη για τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου» και επισήμανε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το συμβάν στον αγώνα με την Πάντοβα: «Στον προημιτελικό με την Πάντοβα έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Δεν θα άφηνα ποτέ την ομάδα μου ακόμη κι εάν δεν ήταν ένα, αλλά δύο ή τρία τα σπασμένα πλευρά Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βάζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα. Αυτό κάνει ο κόσμος μας και αυτό κάνουμε και εμείς οι αθλητές του Ολυμπιακού. Όταν δέχθηκα το χτύπημα στην αρχή πονούσα. Μετά προφανώς από την ένταση και το πάθος του παιχνιδιού, την προσήλωση στον στόχο της πρόκρισης το έβγαλα από το μυαλό μου. Όταν ένιωθα πόνο, σκεφτόμουν: «Σφίξε τα δόντια και συνέχισε». Στη διάρκεια του ματς στον μόνο που ανέφερα τι είχε συμβεί ήταν στον φυσιοθεραπευτής μας. Του είπα: «μάλλον έχω σπάσει πλευρό». Μου έδωσε ένα παυσίπονο, μου έβαλε και ψυκτικό και συνέχισα. Δεν είπα τίποτε ούτε στον Θοδωρή Βλάχο, ούτε στις συμπαίκτριές μου».

Για την κατάστασή της μετά τον τραυματισμό: «Σήμερα (Δευτέρα) θα κάνω την πρώτη βουτιά στην πισίνα, να δούμε πως θα είμαι μέσα στο νερό. Ολες τις προηγούμενες ημέρες πονούσα πολύ. Πλέον νιώθω καλύτερα. Με είδε το πρωί πάλι ο γιατρός και θα ξεκινήσω σιγά – σιγά να κολυμπάω».

Για τον αναμέτρηση με την Σαμπαντέλ στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας: «Σαφώς και είχαμε μία δύσκολη κλήρωση καθώς θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τη Σαμπαντέλ. Όταν όμως θέλεις να επιστρέψεις στην κορυφή τότε είσαι αναγκασμένος ούτως ή άλλως να ξεπεράσεις και τον δυσκολότερο αντίπαλο. Πάντα ένα φάιναλ 4 έχει τις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως απομένουν κάτι λιγότερο από σαράντα ημέρες για να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για αυτό τον ημιτελικό. Είναι μία ομάδα που την ξέρουμε, όπως επίσης μας ξέρει και αυτή καλά. Θα πάμε πανέτοιμες στη Ρωσία για να τα δώσουμε όλα. Και όταν λέω όλα εννοώ το χίλια τοις εκατό. Θεωρητικά η καλύτερη κλήρωση για εμάς, τη Σαμπαντέλ και την Κίρισι ήταν η Ματαρό. Θεωρητικά όμως, καθώς η ισπανική ομάδα άφησε εκτός την Ούιπεστ. Πολλές φορές όταν διαλέγεις τον ευκολότερο αντίπαλο, το πληρώνεις. Επίσης, η Ματαρό δεν θα΄ χει και το άγχος του φαβορί, ενώ δεν την έχουμε δει αρκετά. Είναι μία ομάδα που πέρσι εμφανίστηκε, πήρε το Λεν Τρόφι. Οπότε, ίσως είναι καλύτερα που θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικά μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς».

Για τα μηνύματα και τις ευχές που έλαβε από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Με μεγάλη έκπληξη και με τεράστια ευχαρίστηση δέχθηκα - την Κυριακή- τόσες πολλές ευχές γενεθλίων από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ».

Πηγή: gavros.gr