Εκνευρισμό δημιούργησε η ισοπαλία χωρίς σκορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Μπρομ, στον Ζοσέ Μουρίνιο, που δεν δυσκολεύτηκε να ασκήσει κριτική στους παίκτες του, μιλώντας με ονοματεπώνυμα. Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε την καλή απόδοση που είχαν έξι παίκτες του και στην συνέχεια έστειλε ένα μήνυμα στους τέσσερις επιτιθέμενους.

«Σε ορισμένες ομάδες το ταλέντο είναι ευπρόσδεκτο, ακόμη και αν δεν είσαι συνεπής. Σε αυτόν όμως τον σύλλογο θα πρέπει να είσαι συνεπής, αν θέλεις να κερδίσεις τίτλους. Στα 90 λεπτά του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, Βαλένθια, Ρόσο, Μπέιλι, Αλσει Γιανγκ, Φελαινί και Κάρικ ήταν συνεπείς. Οι άλλοι δεν ήταν», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Η δυσαρέσκειά του για τον Αντονι Μαρσιάλ, Χένρικ Μιχταριάν, Μάρκους Ράσφορντ και Ζέσε Λίνγκαρντ δεν τελείωσε στην πιο πάνω αναφορά. «Μια λάμψη του ταλέντου φάνηκε. Αλλά πρέπει να σκοτώνουμε τους αντιπάλους μας. Μπορείτε να δείτε πόσα γκολ έχουν πετύχει, Ράσφορντ, Λίγνκαρντ, Μιχταριάν και Μαρσιάλ. Ζλάταν και Μάτα είναι εκείνοι που τα περισσότερα γκολ. Αν δεν είχαμε αυτούς, η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη», πρόσθεσε.

Η ισοπαλία έφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη, Μάντσεστερ Σίτι, τελευταία ομάδα που εξασφαλίζιε εισιτήριο για το Champions League.