Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με το μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να πάρουν τη νίκη που χρειάζονται και να κατακτήσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και συνολικά 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα στην Βοιωτία, προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Ο Τάκης Λεμονής έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του και όλοι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο προπονητής του Θρύλου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, καθώς αφενός εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του, αφετέρου ακολουθεί και το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Γι’ αυτό το λόγο άφησε εκτός αποστολής τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Φορτούνη και Ρομαό, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο τιμωρημένος Μποτία.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσο,Σεμπά και Βιάνα.

πηγή gavros.gr