Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έλαβαν χώρα έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, όπου διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 κατακτώντας το κύπελλο.

Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε με καθυστέρηση στις 9, ενώ εξετάστηκε το ενδεχόμενο αναβολής.

Την ίδια στιγμή τουλάχιστον 11 τραυματίες έχουν διακομιστεί στα επείγοντα του νοσοκομείου του Βόλου, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός. Ένας από τους τραυματίες οπαδούς είναι μαχαιρωμένος, σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ξύλο και δακρυγόνα

Η αστυνομία δεν φύλαξε επαρκώς την αερογέφυρα που ενώνει τα δύο πέταλα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να ανέβουν σε αυτή και προκληθεί σύρραξη. Για περισσότερη από μισή ώρα δεκάδες οπαδοί των δύο ομάδων πετούσαν πέτρες, καθίσματα και καδρόνια, ενώ η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Βόλου.

Νωρίτερα, οπαδοί από το πέταλο του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στο ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν καθίσματα, προτού παρέμβουν τα ΜΑΤ και τους απωθήσουν.

Φωτιά στην εξέδρα 20 λεπτά πριν τη σέντρα!

Παρόλο που τα επεισόδια σταμάτησαν, 20 λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα στις 9, ξέσπασε φωτιά σε καθίσματα στην εξέδρα που κάθονται φίλαθλοι της ΑΕΚ!

Την ίδια στιγμή, μπροστά στη θύρα των επισήμων ξέσπασαν επεισόδια.

Εικόνες από Eurokinissi - Βίντεο από sport24.gr

Συμπλοκές στον Βόλο το βράδυ

Συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλου Ελλάδος μετξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ομάδα οπαδών πραγαματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης τα ξημερώματα. Απ ότι φαίνεται συναντήθηκε με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας με αποτελέσμα να ξεκινήσουν τα επεσόδια στην οδό Καρτάλη και να επεκταθούν σε δυο οικοδομικά τετράγωνα.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων.

Όπως προκύπτει απο τις μαρτυρίες καταστηματαρχών και περιοίκων  που επικαλείται το thessaliatv.gr απο τις συμπλοκές υπήρξε σοβαρός τραυματισμός  με μαχαίρι οπαδού του ΠΑΟΚ. Η πληροφορία όμως δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία και δεν έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο της πόλης.