Πρόσφατα, έγινε γνωστό από... αντικειμενικό σάιτ, πως ο Σαββίδης συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της Superleague και συμφώνησε να χορηγήσει στην ουσία το πρωτάθλημα, βάζοντας χρήματα. Αυτοί οι... αντικειμενικοί, παρουσίασαν το θέμα ως ένα από τα πιο σπουδαία της σεζόν, αλλά φυσικά όταν το διαβάζεις αυτό από... αντικειμενικούς, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για αυτό το ζήτημα και καλεί τον Σαββίδη μέσω των μυθευμάτων, όπως τα χαρακτηρίζει αυτά τα δημοσιεύματα, να αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ και να πληρώσει αυτά που ήδη χρωστάει στο Συνεταιρισμό. Παράλληλα, σημειώνει πως αν θέλει επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο ΔΣ της Λίγκας και μόνο εκεί.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ας αφήσει ο κύριος Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα... λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη... FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστάει στον Συνεταιρισμό και δεν τα πληρώνει εδώ και μήνες. Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και αν θέλει και επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά πια με τις γελοιότητες».

Πηγή: www.gavros.gr