Μονάχα η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ για δύο επιπλέον χρόνια, έπειτα από τη συμφωνία του Αλσατού κόουτς με τους διοικούντες και το μεγάλο αφεντικό, Σταν Κρόνκε!

Από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος τον στηρίζει απόλυτα, όσες «φωνές» κι αν ακούγονται από ορισμένα μέλη της διοίκησης, ο Βενγκέρ συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος από το μεσημέρι της Τρίτης, υπάρχει συμφωνία του προπονητή με τον σύλλογο ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο Βενγκέρ μπορεί να φτάσει σε σύνολο τα 23 χρόνια θητείας και προσφοράς στους «κανονιέρηδες».

Βέβαια, θα ενημερωθεί για τον νέο τρόπο λειτουργίας και όλες τις αλλαγές που θέλει να πραγματοποιήσει ο σύλλογος, κυρίως στο κομμάτι των μεταγραφών, της αναζήτησης παικτών και της συνεννόησης που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον Βενγκέρ και σε έναν άνθρωπο που θα προσληφθεί, ενώ, η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

england365.gr