Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν πριν λίγες μέρες το ΝΒΑ και, όπως επιτάσσει η παράδοση, οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας πρέπει να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να τους βραβεύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος αστέρας της ομάδας, Στεφ Κάρι, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να επισκεφθεί τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς διαφωνεί πλήρως με τον «πλανητάρχη».

«Είχα πει και πριν μήνες πως δεν θα πήγαινα. Κι αυτό ισχύει και σήμερα. Είναι ο πρόεδρος, υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν, αλλά έτσι προωθούμε την αλλαγή; Κάνουμε πράγματα προς το συμφέρον όλων ή κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας, πώς να βγάζουμε λεφτά ή να πουλάμε παπούτσια; Δεν είναι αυτό προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων, όχι να γίνουμε αρεστοί», τόνισε ο γκαρντ των Γουόριορς για να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στεφ Κάρι έχει εκδηλώσει και στο παρελθόν τη θέση του για τον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να κρύβει τα συναισθήματά του για τον δισεκατομμυριούχο, αφού τον έχει αποκαλέσει «ass».